Condensstrepen

                  Improving Performance

Over het snijvlak van ICT en Organisatie...

Er is veel efficiency en effectiviteit te behalen door processen in bedrijven te automatiseren. Aan de andere kant is er behoefte aan menselijk contact, sociale interactie en zelfverantwoordelijkheid. Een goede combinatie schept een werkomgeving waarin medewerkers het beste uit zichzelf halen. Dat merkt u door een harmonieuze werkomgeving, gemotiveerde medewerkers en een beter product. Kortom: Improving Performance!!

Bedrijven zijn afhankelijk van de kwaliteit van de interne ICT dienstverlening. Het is een kritiek onderdeel binnen uw bedrijf geworden. Welk bedrijf kan nog zonder? Hoe kunt u voorkomen dat u beperkt wordt in uw inzet van ICT door de kennis en kunde van uw ICT-medewerkers? De kennis en kunde van uw ICT-medewerkers is cruciaal. Gerichte loopbaanbegeleiding en kennis van ICT-opleidingen is noodzakelijk. Wij kunnen u ondersteunen bij het mee laten bewegen van de kennis en vaardigheden van uw medewerkers met uw behoefte in de toekomst.

We kunnen kijken waar u quick wins kan behalen. Maar ook kunnen wij (delen) van uw ICT-beleid scherp tegen het licht houden. Ook daarvoor bent u bij Adprovement aan het juiste adres.